Jaroslav Vašák
- Seřazeno od:
- Top
- nejvyšší úspory
- nejnovějšího
- nejlevnějšího
- nejdražšího
Celkem 4 nabídky
- 1/1
Zavařujeme ovoce a zeleninu
Jak nejlépe využít úrodu Správné postupy k uchování vitaminů a minerálních látek Sušení, zmrazování, sterilování ovoce, zeleniny a hub Více naž 400 návodů...
Poslední kus u partnera
Česká domácí kuchařka
České kuchařské umění má bohatou historii i nevyčerpatelné zdroje inspirace v tradiční staročeské kuchyni. Současné zahraniční kuchařské knihy již často...
Poslední kus u partnera
Česká kuchařka
Kuchařské předpisy vycházející z klasické české kuchyně. O jejím vývoji, formování a tradici se autor rozepisuje v obsáhlém úvodu. Vlastní recepty obsahují...
Poslední kus u partnera
Nejlepší recepty z české kuchyně od A do Z
3333 receptů pestré domácí kuchařky určené všem generacím. Pro všední den i pro svátek, pro začátečníky i pokročilé. Inspirace pro vaření, pečení, dušení,...
Poslední kus u partnera