Popis zboží
Kolektiv autorů: Sýry - Druhy a recepty
Základní informace o výrobě sýrů, jejich dělení podle tučnosti a obsahu sušiny, o skladování, servírování a typických sýrařských zemích. Popis nejznámějších druhů evropských sýrů od A do Z včetně původu, obsahu tuku, charakteristických vlastností a historie. Použití jednotlivých sýrů v teplé a studené kuchyni a vhodný doporučený nápoj umocňující aroma a vůni.
- Jazyk: český
- Žánr: naučná
Je kolektiv autorů váš oblíbený autor?
Podívejte se také na další díla autora kolektiv autorů, které mám skladem.
Máte rádi žánrnaučná?
Podívejte se na knihy, které jsou tematicky a žánrově podobné. Kliknutím na žánrnaučná se dostanete na všechny knihy tohoto žánru, které mám skladem. Samozřejmě můžete vybírat i knihy z jiných žánrů, vyzkoušejte např: Beletrie, Cestopisy, Detektivní romány, Literatura pro děti, Dobrodružná literatura, Encyklopedie, Esoterika, Historické romány, Hobby, Hororová literatura, Jiný žánr, Komiksy, Kuchařky, Literatura faktu, Náboženská literatura, Naučná literatura, Počítačová literatura, Poezie, Psychologické romány, Romány, Romantika, Sci-fi a fantasy, Sport, Světová literatura, Technika, elektro, Thrillery, Umění, Válečné romány, Životopisy .
Pokud jste si stále nevybrali, podívejte se na všechny produkty z kategorie Antikvariát a bazar knih.
Fotogalerie
Dotaz k produktu