Popis zboží
Jarmila Rakušanová: Ošetřování a kuchyňská úprava zvěřiny
Pro publikaci bylo vybráno na 360 receptů, obsahujících návody na přípravu polévek, vnitřností, zvěřinových pokrmů, některých příloh podávaných ke zvěřině i na konzervaci zvěřiny. Byly voleny předpisy na úpravu těch druhů zvěřiny, s nimiž se můžeme v naší kuchyni setkat nejčastěji, předpisy snadno proveditelné a pracovně méně náročné, aby ušetřily čas zaměstnané ženy a vyhověly snaze po rychlé, chutné i lákavé a z hlediska správné výživy vhodné stravě. Přihlíží se také k polotovarům, jež lze nakoupit v obchodech, a jejich použitím ušetřit čas. Kniha chce přispět ke správnému zacházení s ulovenou zvěří a zvěřinou a k účelnému využití všech hodnot, které poskytuje, tedy např. i kožek a kůží. Obsahuje proto informace o tom, jak zacházet s úlovkem od jeho dopravy z místa ulovení, o jeho uskladnění, rušení a ošetřování koží až po úpravu zvěřiny jako pokrmu.
- Jazyk: český
- Žánr: naučná, kuchařky
JeJarmila Rakušanová váš oblíbený autor?
Podívejte se také na další díla autoraJarmila Rakušanová, které mám skladem.
Máte rádi žánrkuchařky?
Podívejte se na knihy, které jsou tematicky a žánrově podobné. Kliknutím na žánrkuchařky se dostanete na všechny knihy tohoto žánru, které mám skladem. Samozřejmě můžete vybírat i knihy z jiných žánrů, vyzkoušejte např: Beletrie, Cestopisy, Detektivní romány, Literatura pro děti, Dobrodružná literatura, Encyklopedie, Esoterika, Historické romány, Hobby, Hororová literatura, Jiný žánr, Komiksy, Kuchařky, Literatura faktu, Náboženská literatura, Naučná literatura, Počítačová literatura, Poezie, Psychologické romány, Romány, Romantika, Sci-fi a fantasy, Sport, Světová literatura, Technika, elektro, Thrillery, Umění, Válečné romány, Životopisy .
Pokud jste si stále nevybrali, podívejte se na všechny produkty z kategorie Antikvariát a bazar knih.
Fotogalerie
Dotaz k produktu